От Коматево: Подкрепяме феновете за Кауза Колежа

Ботев най-после реши да подкрепи феновете на клуба, които вече 4 години се терзаят, защото им се налага да ходят на мачове на любимия си отбор в Коматево, а не на Колежа.

ЕТО КАКВО НАПИСАХА В ОФИЦИАЛНИЯ САЙТ НА "КАНАРЧЕТАТА":

"Ботев" ще подкрепи инициираната от "жълто-черните" привърженици демонстрация, чиято цел е да провокира подновяването на реконструкцията на стадион "Христо Ботев". 

Ръководители и служители на клуба, които няма да бъдат ангажирани с организацията на двубоя срещу "Левски" същия ден, ще се присъединят към събирането на Ботевистите на "Колежа" в 10:30 ч. на разпети петък, за да покажат своята съпричастност и огромно желание "Ботев" да се завърне в своя дом.

Клубът, представителният "жълто-черен" отбор и всички Ботевисти заслужават да имат нови паметни мигове в своята крепост - стадион "Христо Ботев". 

"Ботев" като клуб извървя много дълъг административен път в последните години, за да може реконструкцията на "Колежа" да бъде подновена и доведена до успешен край. Вярваме, че скоро резултатите от този тежък труд ще бъдат видими за всички.