От ЦСКА изригнаха: Има поръчка да се ликвидира клуба!

снимка: Булфото

 

Членът на Управителния съвет на ЦСКА Иво Котев изрази пред камерата на NEWS7 огромното възмущение и гняв, което се е събрало в треньорския щаб и ръководството на „армейците“ след поражението с 2:1 във Варна от Черно море.

 

 

 

Както е известно, дузпата в 37-ата минута, с която Бакари осъществи пълния обрат в полза на „моряците“, бе доста спорна и към нея от щаба на „червените“ има сериозни претенции. В 55-ата минута пък изравнителен гол на Апостол Попов бе отменен заради крайно съмнителна засада, която е измислица по мнението на гостите.

 

 

 

След единоборство между Сашо Александров и Мамади Сидибе в 83-ата минута, в което нападателят на ЦСКА бе хванат за главата, прегърнат и изблъскан, а съдията не даде фаул, Стойчо Младенов побесня съвсем и бе изгонен от рефера Станислав Тодоров.

 

 

 

Тъй като целият треньорски щаб на „армейците“ бе изгонен от терена, Иво Котев говори пред NEWS7 след края на мача.

 

 

 

„Ами едни хора в жълто и едни хора се опитаха да убият футбола и ЦСКА, но ще им кажа, че няма да успеят. Видяхте, че и дузпата за Черно море само съдията я видя, и през второто полувреме ни отмениха редовен гол на Апостол Попов и куп други неща“, заяви Иво Котев.

 

 

 

„Изобщо не говоря за Черно море, те – момчетата – си играха за собствената чест, поздравявам ги, те заслужават успеха си. Но има едни поръчки отгоре, които нямат нищо общо с тях, ние знаехме какво ни очаква.

 

 

 

Има поръчка да се ликвидира ЦСКА, нали знаете какво се случваше преди 3 месеца в ЦСКА, трябваше да ни пратят във В група. От победата над Левски започнаха удари от институции – от къде ли не, ви казвам.

 

 

 

Не мога да говоря конкретно с имена кой е дал поръчката срещу ЦСКА, защото ние в момента нищо не можем да докажем, но го изпитваме на гърба си“, завърши Котев.