От ЦСКА: Чистки и рокади не стоят на дневен ред!

ЦСКА игра безобразно и претърпя поражение в дербито срещу Левскию, но в Борисовата градина няма да правят драми от този факт. Ръководството на клуба стои зад треньора Нестор ел Маестро и футболистите. Това стана ясно от съобщение, публикувано в сайта на "армейците"

Ето какво пишат от Армията:

"Армейци,

всички в клуба изключително много съжаляваме за загубата в дербито. Не успяхме да се представим на нивото, изискващо се за подобен мач, нито да отговорим на огромната подкрепа, оказана ни за пореден път от трибуните.

Искрени благодарности на всички фенове за всеотдайността и верността към армейската кауза! Спортно-техническите причини за неуспеха са си в нас. Ще вземем необходимите мерки да коригираме и подобрим играта и представянето си занапред.

В тази връзка заявяваме, че ръководството на клуба има доверие на спортно-техническия щаб и футболистите и ще продължи да им осигурява максимално добри условия за работа и спокойствие, за да разкрият своя потенциал. Чистки в отбора и треньорски рокади не стоят на дневен ред! Продължаваме да работим усърдно, за да постигне ЦСКА това, което неговите привърженици заслужават!".