От 100 до 300 лева за сезонни карти на Дунав

Дунав пуска в продажба сезонни карти за второто поредно участие на отбора в Първа професионална лига. Те са с цена 100 лв. и са вече достъпни в магазин „SportLic” на бул. „Цар Фердинанд“ 3 /в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали/.

Картите ще осигурят достъп на всички техни притежатели до домакинските срещи от първенството на Първа лига на русенския отбор през есенния и пролетния полусезон, както и за тези от турнира за Купата на България.

Ръководството на клуба обяви още, че пуска в обръщение и ВИП карти за централния сектор под козирката с цена 300 лв. за възрастни и 150 лв. за деца.

До останалната част от трибуните децата до 12 г. отново ще имат безплатен достъп.

За сметка на това всички карти и билети ще имат специална защита. Те ще се продават поименно. В тази връзка се въвежда и система, с която да се чекира всяка карта и билет при влизане на стадиона.

Във връзка с това вече стартира и продажбата на билети за първата домакинство на „Дунав“ от новия сезон. На 24 юли, понеделник, от 20:30 ч. „драконите“ посрещат „Берое“ Стара Загора на Градския стадион.

Пропуските са с цена 8 лв. Те могат да бъдат намерени също в магазин „SportLic” на бул. „Цар Фердинанд“ 3 /в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали/. Това важи и за 5 от офисите на „Нетуоркс България“ в Русе - на ул. „Църковна независимост“ 18 /на партера на сградата на Проектантска организация/; в квартал „Възраждане“ на улица „Плиска“ 78 вход „Д“ на блок „Мадара“; в МОЛ Русе на бул. „Липник“ 121 Д; в квартал „Дружба“ на ул. „Васил Левски“ 4 /сградата на Солидарност до ASB/ и на улица „Борисова“ 40 в сервиз „Милков“. За централната трибуна билетите ще са с цена 20 лв. и ще се продават само в магазин „SportLic”.

Пропуските са в продажба на тези обекти до 13:00 ч. на 24 юли, понеделник. От 18 ч. те могат да бъдат намерени на касите на стадиона. Вратите отварят в 18:30 ч.