Остин на седмото небе от повиквателната

Нападателят на Куинс Парк Рейнджърс - Чарли Остин изживява своята мечта, след като получи повиквателна за националния отбор на Англия.

Остин е един от тримата повикани, които никога до сега не са били част от националния отбор на Англия по футбол. Другите двама са Джейми Варди от Лестър и Том Хийтън от Бърнли.

25-годишният нападател на КПР направи фантастичен сезон за лондончани, но 17-те му попадения не спасиха отбора му от изпадане в Чемпиъншип.

„Трудно е да ви опишва всичко, което чувствам в момента“, започна стрелецът пред клубната телевизия на изпадналия отбор.

„Много съм щастлив от повиквателната. Както всички останали футболисти, аз си мечтаех за това от дете. Но едно е да мечтаеш, а съвсем друго е това нещо да ти се случи.

Работих много здраво през тази година и за щастие съдбата ми се отблагодари.

Усещам, че съм израстнал и като човек, и като играч. Научих много нови неща за себе си.

Направих всичко по силите си, за да бъда включен в състава на Англия и ето, че успях.

Майка ми започна да плаче, когато и съобщих новината. Тя беше толкова щастлива и горда. Ако трябва да бъда честен, наистина не мога да опиша с думи начина, по който се чувствам. Все още не съм осъзнал напълно колко хубаво нещо ми се е случило“, завърши щастливият нападател.