Още проблеми за Стойчо преди ЦСКА - Лудогорец

снимка: cska.bg

Дни преди дългоочакваното дерби между лидера ЦСКА и шампиона Лудогорец старши-треньорът на „червените“ Стойчо Младенов има сериозни кадрови проблеми заради неочаквана контузия на пореден футболист.

Денис Причиненко тренира индивидуално заради контузия, която е получил малко след контролата на ЦСКА в Горна Оряховица с Локомотив. Той най-вероятно щеше да замести наказания ляв бек Тончи Кукоч, особено при положение, че Апостол Попов също е с травма.

Така реално „армейците“ са без двама типична крайни бранители – срещу Хасково Венцислав Василев и Апостол Попов оперираха на двата фланга в защита, но в момента само Василев е здрав. Не е изключено някой от централните бранители да бъде преместен вляво на ариегарда при липса на алтернатива.

Друг вариант е включването на Неманя Милисавлевич, който в последно време се подвизава по-скоро като ляв халф, отколкото като бранител, но в България с Лудогорец играеше само на въпросната позиция на левия бек.

Ако това се случи, то Венци Василев ще бъде поставен на десния бек, а в центъра ще си партнират Александър Тунчев и Марин Оршулич.