Още един съотборник на Стоичков от Барселона пристига за юбилея

снимка: БГНЕС/EPA

Днес стана ясно поредното величие в световния футбол, което ще може да видим на националния стадион "Васил Левски" на 20 май за юбилея на Христо Стоичков.

Камата е поканил истински легенди на най-обичания спорт в света, а поредната покана е изпратена до бившия играч на Барселона, легенда на Реал Мадрид и световен шампион с Бразилия Луис Назарио да Лима - Роналдо, като остава единствено бившият футболист да потвърди присъствието си.

Освен това бе потвърдено, че Лионел Меси ще дойде специално в София, а Мирослав Илич ще огласи центъра на София в началото на шоуто.

„Стоичков на 8 февруари стана на 50 години. Той изчака да се оправи времето, за да направи своя юбилей. Негови  приятели от света на спорта ще пристигнат в България за мача на стадион „Васил Левски“. Знам, че ще има много звезди на футбола. Марадона, Меси и бразилският Роналдо и други легенди ще бъдат на стадиона. Аз също ще присъствам на радостното събитие за моя приятел. Най-малкото ще изпея няколко песни. Не знам дали ще има други сръбски певци. Христо все пак прави фиеста, а не цирк. Знам, че някаква българска легенда също ще пее“, призна Мирослав Илич пред сръбско издание.

Бразилският Роналдо, известен и като Феномена, беше съотборник на Христо Стоичков при втория престой на Камата в Барселона. Двамата заедно бяха част от отбора на каталунците, който спечели КНК и Кралската купа през 1997 г.