Ориндж Каунти: Сексапилната собственичка на Олимпик Марсилия е бременна с близнаци на 53

галерия:

снимка: peoples.ru

Милиардерката и швейцарска бизнес-дама Маргарита Луи-Драйфус, собственичка на френския футболен клуб Олимпик Марсилия, е бремена с близнаци на 53-годишна възраст. Това предаде агенция Франс прес от Женева.

Баща на бебетата, чието раждане се очаква в началото на месец април, е 52-годишният швейцарски банкер Филип Хидебранд. Информацията, която циркулираше в медиите от няколко дни, бе потвърдена в комюнике на групата "Луи-Драйфус Комодитие" - световно предприятие с над 22 000 работници в сто страни.

 

4152109Сексапилната Маргарита наследи ръководството на групата след смъртта на своя съпруг Робер Луи-Драйфус през 2009 година. Блондинката, която през юни ще навърши 54 години, е майка на три момчета, от които двама близнаци, от починалия си съпруг. Наричана "Царицата" от швейцарската преса заради руския й произход, Маргарита е добре известна и във Франция, в света на спорта, заради факта, че е собственичка на Олимпик Марсилия.

Родена е под Маргарита Богданова. Рускинята обаче губи своите родители на 7-годишна възраст и е отгледана от своя дядо. Тя пристига в Швейцария през 1980-те години и се жени за първи път, което й позволява да получи швейцарски паспорт. 

След развода си Маргарита остава в Швейцария и се запознава с милиардера Робер Луи-Драйфус, с който сключва брак през 1992 година и има три деца. Богатството на Маргарита Луи-Драйфус се оценява между 2 и 3 милиарда долара.