ONE MAN SHOW! Крушарски изригна с брутални бисери: Пари ми дайте, не акъл

снимка: SPORTA.BG

Ексцентричният бос на Локомотив Пловдив Христо Крушарски призова феновете да гледат мачовете на отбора и да не му се бъркат в работата.

„Всичко си е нормално. Машината си върви и я стягаме. Феновете да си гледат мачовете и да не се бъркат там, където не им е работата“, коментира Крушарски. „Мисля, че нещата са нормални и ще се нормализират още повече. Лошото е, че това се повтаря вече трета година – този начин на действие. Мисля, че ще разберат, че вече не може. Кой каквото си е надробил, това ще си сърба. Казвам до три пъти, четвърти път няма. Трябва да има ред. Без ред няма да стане. Само да ревем и да плачем, че този или онзи ни е виновен, че съдиите ни пречат, че Киро ни пречи, не виждам от това нищо. Всеки сам трябва да оправи своята кошара“, добави собственикът на Локомотив Пловдив. И добави:

„За тото абсолютно не може да се говори. Има други пипала, които се опитват да играят. В Локомотив винаги е имало раздори. Виждам тези неща. Отдавна съм тръгнал по пътя, по който трябва да се върви“, продължи шефът на пловдивския клуб. „Мисля, че намерихме заместник на Камбуров, който от неделя трябва да играе. Кики сам си пожела да напусне Локомотив, значи толкова е локомотивец. Нека изпълни това, което си е пожелал пред всички в автобуса. Назад връщане няма. Който иска, който не иска да лови пътя. Докато съм аз в Локомотив, Воин Войнов ще бъде треньор. Той е доста добър треньор, психолог и човек. Той не заслужава това отношение. Няма да допусна това, което се случи с Илиан и с Едо. Няма да го допусна. Пари ми трябват, а не акъл. Само да си приказваме и да се заплашваме, няма да стане“, каза още Христо Крушарски