Официално: Симеон Славчев остава в Лехия (Гданск)

снимка: twitter.com

Българският национал Симеон Славчев официално преподписа с полския Лехия (Гданск) за още 1 година. Халфът е собственост на Спортинг (Лисабон), но португалският гранд не смята да разчита на него и го преотстъпва за пореден път. Новината обяви самият футболист, както и неговият агент Стефан Бакалски.

"Симеон Славчев преподписа договор с Лехия Гданск за още един сезон, 24 часа преди затваряне на трансферния период. Успяхме да постигнем своето в последния момент, имайки предвид ситуацията и няколкото отхвърлени оферти, както от нас, така и от Спортинг. Успех утре, както срещу Швеция, така и през целия сезон. Сигурни сме, че ще затвърди доброто представяне от миналия сезон, в който постоянно бе в идеалния отбор на кръга и сезона. А сега, за всички, които се опитваха да саботират всичко - без вас нямаше да успеем, благодаря ви!", написа във "Фейсбук" Бакалски.

"Много се радвам, че отново ще играя в Лехия. Предстоят ми два мача с националния отбор на България и след това летя за Гданск. Надявам се феновете на Лехия да ми стискат палци срещу Швеция и Холандия", заяви Славчев пред официалния сайт на полския клуб.