Официално: Гонзо е новият треньор на Черно море

снимка: levski.bg

Новият старши-треньор на Черно море Георги иванов днес официално подписа своя договор с "моряците", въпреки че на практика води тима от 10 дни, съобщиха от варненския клуб.

„Подписах днес и вече всичко документално е наред. Вече официално съм треньор на Черно море. Селекцията още е в ход и очакваме още четирима футболисти и чак тогава може да кажем, че сме приключили с привличането на нови футболисти. Първата ни цел е да влезем в шестицата, оттам нататък колкото се може по-напред. Чака ни много работа, за да изградим един боеспособен отбор, така че от утре започваме да се готвим за новия шампионат", каза Гонзо, след като подписа своя контракт. Запитан дали при ново обаждане от Левски няма да се върне отново в столичния клуб, Иванов коментира, че „сините“ са затворена страница за него и че той е наставник на Черно море.

Днес и втората група футболисти на варненци направиха задължителните преди началото на сезона функционални изследвания. Първата тренировка за начало на лятната подготовка е утре от 19 часа, а преди това ще бъде дадена официална пресконференция за новия сезон. На 2 юли е първата контрола с „Несебър“. Следва лагер в Банско от 3 до 16 юли, в рамките на който ще има проверки с „Левски“ на 7-и, с „Пирин“ (Разлог) на 10-и, с „Пирин“ (Благоевград) на 13-и и с „Оборище“ (Панагюрище) на 16-и юли. Последната контрола на моряците преди началото на новото първенство ще бъде на 23 юли във Варна срещу „Черноморец“ (Балчик) .