Официално: Гаджев е играч на Левски за още един сезон

снимка: Булфото

Владимир Гаджев зарадва цяла "синя" България, след като днес най-накрая сложи подпис върху нов договор с Левски и през следващия сезон отново ще е част от селекцията на 100-годишния клуб.

Преди юбилея на 24-и май националът беше заявил, че ще напусне "Герена" в посока чужбина, но в крайна сметка полузащитникът не е получил достастъчно добро предложение и е взел решение да остане още една година при 26-кратните шампиони.

Днес Владимир Гаджев се е срещнал с Георги Иванов - Гонзо и е подписал удължение на контракта си, който изтече снощи преди полунощ. В момента той е напът към Правец, където тече втората част от подготовката на тима.

Така българският национал ще помогне поне в първата година от възродителния процес, който почна легендарния №9 със завръщането си на стадион "Георги Аспарухов".

Според запознати, в договора на Гаджев има клауза, която по всяко време може да го освободи срещу 100 хиляди евро, ако се появи интерес от чуждестранен клуб. Най-вероятно обаче халфът ще остане до следващото лято, когато отново ще се пробва в чужбина.

Владимир Гаджев е юноша на Левски, но още като малък заминава за Гърция, където играе за Панатинайкос. След това минава през Левадикос и Крит, а през 2007 година се завръща при "сините".