Официално! Блудният син Ники Михайлов се завърна в Левски

Синът на Боби Михайлов - Николай Михайлов официално е футболист на Левски. Юношата на клуба се завръща на "Георги Аспарухов", след като днес подписа договор. Срокът на контракта на бившия национал е до края на сезона с опция за удължаване.

Михайлов бе без отбор от май месец, когато разтрогна с Омония (Никозия). Преди това вратарят имаше два престоя в турския Мерсин, а върха в кариерата му е периода в Твенте (Еншеде), където прекара най-добрите си години и дори стана шампион на Ниската земя със скромйия клуб, позиционирам до немската граница.

Николай едва ли ще пази за Левски до края на годината. Ники не е в най-добрата си форма, а дори треньорът на вратарите призна, че при стража има проблем с теглото. Идеята е след зимната пауза Михайлов да е в оптимална форма и да застане под рамката на вратата, с което да се намери решение на този пост при "сините".

"Да, отново съм футболист на Левски. Надявам се, че ще мога да помогна на "сините", с натрупания опит през последните 12 години в чужбина. Не съм в оптимална форма, но скоро ще съм готов. 

Липсваше ми футболът, а Спас Русев ми показа голямо уважение и желание, за да ме привлече. Всички знаят, че съм левскар от раждането ми, което ще бъде още по-голям стимул за мен. Феновете? Привържениците на Левски са номер едно у нас, когато са единни с отбора, клубът винаги е бил на върха. Надявам се, че скоро отново ще има успехи на "Герена", както приляга на историята на клуба", заяви Михайлов.