Очаквах повече от Ван Гаал, призна Скоулс

снимка: БТА/AP

Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс призна, че е "очаквал повече" от новия мениджър на "червените дяволи" Луис ван Гаал.

Холандецът стартира повече от колебливо престоя си на "Олд Трафорд", като 20-кратният шампион на Англия се намира на едва 10-а позиция с 13 спечелени точки след първите десет изиграни кръга във Висшата лига.

Статистиката показва, че дори началото на уволнения през миналия сезон Дейвид Мойс е било по-добро от това на легендарния холандец, което и доведе до известни съмнения от страна на Пол Скоулс.

"Луис ван Гаал често говори за прогрес, но аз очаквах Юнайтед да има по-добър актив по това време на сезона", написа Скоулс в своята колонка за The Independent.

"Трудно е да разчетеш какво си мисли Ван Гаал по време на мачовете. Неговото изражение почти не се променя. Той изглежда и някак унил. Определено Ван Гаал изглежда много различно в сравнение с човека, който видяхме край страничните линии на Световното първенство", добави бившият халф на Манчестър Юнайтед и английския национален отбор.