Обвиняем! Камбуров повредил 3 скоби, дал газ с тях! Псувал и мятал пари

Легендата на Локо Пловдив и сегашен ас на Берое - Мартин Камбуров, вече е обвиняем по бързо производство за унищоаване на 3 скоби на предприятието „Паркиране и репатриране“ -  Пловдив. Посегатеството е извършено вчера, а срещу нападателя има и второ обвинение - за хулиганство.

Според събраните до момента доказателства на 26.05.2019 г. в гр. Пловдив, на ул. „Полк. Сава Муткуров“ лек автомобил, марка „Фолксвагаген“, бил спрян след поставен знак за забрана за престой и паркиране и допълнителен указателен знак за репатриране с „Паяк“. Покрай него преминал специален автомобил от ОП „Паркиране и репатриране“ с трима служители - водач, текелажник /прекачвач/ и полицейски служител от „Общинска полиция“.

Заради неправилното паркиране на лекия автомобил, марка „Фолксваген“, били поставени три броя скоби и предстояло репатрирането му. В този момент пристигнал обвиняемият Мартин Камбуров. Автомобилът бил собственост на негова позната. Когато видял тримата служители, обвиняемият започнал да ги обижда и ругае по повод действията им. Той хвърлил по унизителен начин на земята пред тях 30 лева – една банкнота от 20 лева и една банкнота от 10 лева, за да плати таксата за неправилно паркиране. Полицейският служител му поискал документ за самоличност, но Камбуров отказал да го предостави. Той се качил в автомобила и потеглил с поставените  три броя „скоби“. След няколко метра спрял, като на място пристигнали екипи на „Общинска полиция“ и на Трето РУ на МВР - Пловдив.

Установено е, че „скобите“ са били повредени по време на движението и не могат да се използват повторно.  Мартин Камбуров е бил задържан за срок от 24 часа по Закона за МВР.  Днес, 27 май 2019 г., с постановление на прокурор му е наложена мярка за неотклонение „гаранция“ в размер на 1000 лева.

Бързото производство ще приключи в законния срок.