Обертан: В Левски е добре, но има детайли за уточняване

Асът на Левски Габриел Обертан получи наградата си за най-добър футболист на 10-ия кръг на Първа лига и разкри ситуацията около преговорите за новия си договор със „сините“. 29-годишният французин беше откровен, че не вижда причина да си тръгва от „Герена“, тъй като отборът се представя добре.

„В преговорите за новия ми договор има някои детайли за изглаждане и се надявам съвсем скоро всичко да приключи. Ситуацията в един клуб е водеща за оставане на играчите. В Левски сега ситуацията е много по-добра, имаме много нови играчи, нов треньор. Рано е да се каже дали ще спечелим нещо в края на сезона, но отборът върви добре и не виждам причина да си тръгвам в такъв случай. Като вкараш гол, отношението на феновете е страхотно. Чувствам любовта им не само докато съм на терена“, Обертан.

„Опитвам се да уча български, знам по-основни неща, мога да поръчвам храна. Що се отнася до видеото, което е на български, чух, че съотборниците ми го повтарят, значи е предизвикало интерес, но се надявам феновете да дойдат в неделя на мача срещу Славия.“

„Публиката на съперника не може да ме притесни. На терена до и да сгреша не се изнервям, защото мисля за следващата ситуация. Единствено мога да се нервирам истински, когато някой се опитва нарочно да ме контузи“, завърши бившият футболист на Манчестър Юнайтед.