Няма да подценим Дюделанж, обеща Стоев

снимка: Булфото

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев говори преди утрешния първи двубой от втория предварителен кръг на Шампионската лига срещу люксембургския Дюделанж.

За "орлите" това ще бъде първи официален мач за новия сезон, като Лудогорец ще опита да направи и първа крачка към голямата си цел - влизане в груповата фаза на турнира.

Въпреки, че Дюделанж е абсолютен аутсайдер в битката с българския шампион, в типичния си стил Стойчо Стоев напомни на своите футболисти, че не бива да се стига до каквото и да е подценяване на противника.

"Винаги съм се опитвал да внуша на футболистите, че слаби отбори и леки мачове няма. Знам, че момчета са наясно с този факт и осъзнават какъв двубой ги очаква в сряда", заяви Стоев пред журналистите.

Стойчо Стоев коментира и интеграцията на новите попълнения в тима. Утре обаче феновете няма да могат да видят най-скъпото от тях - Браян Ангуло, тъй като колумбиецът все още не е в оптимална форма.

"Новите попълнения постепенно влизат в ритъм. Ангуло все още не е в оптимална форма, тъй като по технически причини пропусна лагера във Великобритания. Вандерсон се движи добре. Разбира се, че ще разчитам на и младите Преслав Петров, Александър Василев и Стивън Петков. За съжаление те бяха само осем дни на подготовка в Смолян, а сега са на лагер преди европейското първенство за юноши в Унгария. Надявам се след това бързо да навлязат в състава", посочи специалистът.