Новото попълнение на Челси нападна Ливърпул

снимка: chelseafc.com

Френският нападател Лоик Реми нападна Ливърпул и в частност медицинския екип на отбора, след като провалени медицински тестово осуетиха трансфера му на "Анфийлд" още в края на юли.

Ръководството на вицешампионите активира клаузата за разтрогване на вече бившия играч на Куинс Парк Рейнджърс, но официалното становище на клуба тогава гласеше, че Реми има дефект на сърцето и няма да бъде привлечен в отбора.

Това обаче не притесни Жозе Моуриньо и Челси, който в последните часове на трансферния прозорец привлече Реми за заместник на Фернандо Торес, който през следващите два сезона ще играе за Милан.

Самият Реми вече е преживял проваления трансфер, но все още е разочарован от начина, по който от Ливърпул са се отнесли към него.

"Не разбрах решението на Ливърпул. Не беше особено честно от тяхна страна. Никога не съм чувал за каквито и да е притеснения относно моето състояние. Напълно съм наясно с т ова, което имам.

Говорил съм с редица специалисти и всички казаха едно и също. Много играчи играят със същото "заболяване" като моето. И Ливърпул знаеше това", каза Реми пред медиите във Франция.