Новото коте на Валери Божинов - Боряна се оказа със солидно креватно досие

Новата изгора на Валери Бо­жинов – плеймейтката Боряна Генова, се оказа със солидно креватно досие. Навръх 14-и фев­руари нападателят на „Партизан” оповести връзката си с красивата блондинка, публикувайки във Фейсбук обща тяхна снимка, пише dailypress.bg. Вместо да извика овации обаче, Божинов събуди присмех сред столичните бръмчалки, които добре познават житието-битието на Боряна.

Знойната силиконова гърла е известна в София като видна мутреса заради интимните си връзки със знакови фигури от ъндърграунда. 24-годишната Бо­ряна е родом от Хасково, а първото й известно гадже е местният подземен ав­торитет Кръстьо Кръстев – Къци Маймуната.

„Боряна още нямаше на­вършени 18 години, когато тръгна с Къци Маймуната. Той я взимаше от училище с бронирания си джип. Целият град коментира­ше връзката им най-вече заради това, че жената на Маймуната е пословично ревнива. В крайна сметка на Боряна й се наложи да напусне Хасково, защото я бяха предупредили, че й готвят зрелищно отмъще­ние”, спомнят си дебют­ните стъпки на девойката в гангстерските среди паметливи хасковлии.

Сред завоеванията на палавата блондинка е и несебърският мафиот Ди­митър Желязков – Митьо Очите. Преди 3 лета Бо­ряна придружавала Митьо Очите при честите воаяжи на морското страшилище в солунския хотел „Хаят”. Някои твърдят, че Боряна била интимна не само с Очите, а и с верния му приятел Камен Балбузанов – Камен Куката.

Сред именитите и влиятелни любовници на Боряна фигурира и името на Николай Маринов – Малкия Маргин. В интерес на истината, никой не е виждал Малкия Маргин заедно с Боряна. Апетитната блондинка обаче си позволявала често да заплашва досадни и бедни ухажори именно със страховития бос от групировката СИК. „Той ми е гадже, внимавай какво ще ти се случи”, обичала да се заканва малката мръсница.

През последните 2 годи­ни Боряна била гадже с един от доверените хора на разжалва­ния наркобос Ицо Байков. Тя даже живеела на съв­местни начала с него. Когато обаче Байков и хората му бяха арестувани за търговия с дрога, блондинката си събрала багажа и си плюла на петите.

Според познати на 24-годишната красави­ца тя успяла да оплете в мрежите си Валери Божинов преди 2-3 ме­сеца. Любопитен щрих в интимната история между двамата е, че първоначал­но Боряна била сваляна от приятеля и съотборник на Валери в „Партизан” Иван Бандаловски. Меж­ду двамата обаче не се случило нищо сериозно и в крайна сметка моделката се озовала в кревата на Божинов. Колко още ще продължи връзката между Валери и знойната блон­динка, малцина се наемат да прогнозират.

„Бцжинов е хлътнал по Боряна, но историята е показала, че той не може да изкара дълго време само с едно момиче. Най-вероятно ще й се насити след няколко месеца и след като изхарчи няколко заплати, ще я зареже”, пророкуват приятели на Валери.