Новият президент на Левски с невероятна цел

снимка: Булфото

Новият президент на БК Левски Леонид Гайдаджиев хвърли светлина около бъдещата трансферна политика на "сините", като нарисува отлично бъдеще за носителите на Купата на България.

По време на почивката на двубоя между Левски и Лукойл, спечелен от вековния тим, новият шеф на отбора даде да се разбере, че е готов да инвестира в отбора преди включването на клуба в Адриатическата лига.

Гайдаджиев иска да върне най-добрите български баскеболисти, които да облекат "сините" фланелки.

"Плановете са да вземем най-качествените български състезатели, които играят извън страната. Когато свършим това, ще видим какво липсва на отбора и съм сигурен, че ще направим отбор с много качество в себе си", коментира шефът на Левски.

"Извън България се състезават Филип Виденов, Илиян Евтимов, братята Иванови, Христо Николов, така че разчитаме на всички, с които ще постигнем съгласие да пристигнат в Левски.

Взели сме решение с шефа на треньорския щаб Папазов, който ще бъде треньор, докато аз съм президент на Левски. Надявам се да направим много качествен отбор.

Може би когато говоря тези думи, не звучат сериозно, защото хората в България не ме познават в отношение на баскетбола, но ще имате възможност да видите", каза Гайдаджиев.