Новият ми договор ще бъде за 2+2 години, сподели Пламен Константинов

снимка: cev.lu

По време на пресконференцията за награждаването на "Отбор на месеца" и "Треньор на месеца", националният селекционер Пламен Константинов проговори и за бъдещето си начело на България, видя репортер на Sporta.bg.

"Обсъждал съм с президента на федерацията и управителния съвет новия си договор, но още официално той не е подписан. Срещата предстои тази седмица, досега изчаквахме завръщането на президента от чужбина, той не беше в България.
 
"До момента не съм имал проблем с федерацията по въпроса с това да водя и клубен отбор. Трудно бе това да се случи тази година, защото се застъпват състезания и подготовка. Евриопейското първенство бе късно, олимпийската квалификация е през януари, това си е допълнителна работа. За това след Олимпиадата вече ще бъде по-лесно, ще има време да се намери клубен отбор, да се впишеш в него. Поради тази причина не вярвам да има проблем нито от страна на федерацията, нито от моя. Договорката ни е, че ако имам желание да водя и клуб, те няма да ме спрат.
 
"Последния път, когато говорих с управителния съвет и президента на федерацията, относно новия ми договор, обсъдихме възможността да поема тима до 2018 година, а евентуално и до следващата Олимпиада, тоест може да се каже, че ще бъде нещо като "2+2" години", завърши Гибона.