Новият камерунец в Левски имал 22-ма брята и сестри (ВИДЕО)

Новото попълнение Джъстин Менголо постави много сериозни цели пред Левски и самия себе си. Камерунецът, роден в столицата Яунде, даде обширно интервю за клубната телевизия на "сините", в което разказа историята на своя живот, говори за кариерата си и завърши със своите първи впечатления и очаквания за Левски и България.

"Имам приятел, който е играл в българското първенство и говорих с него. От Левски ме искаха още преди две години, но все не се стигаше до трансфер заради условията на бившия ми клуб. Ако играеш футбол, няма как да не си чувал за Левски София. Това е голям клуб и се радвам, че съм тук. Гледах мачове на Левски преди да пристигна, говорих и с хората от отбора. Научих много неща. Левски има много фенове и те го подкрепят мощно, а това е важно за футболистите и им помага в битката на терена. Амбициите ми са да стана шампион, да печеля трофеи в Левски и да направим добри мачове в Европа. Първо обаче трябва да спечелим мача с Лудогорец. Готвим се здраво, ще се борим докрай", каза Менголо за клубната телевизия.

"В момента се чувствам много добре. От 5 месеца не бях играл и тренирал. Играх за последно миналото лято за националния отбор, а след това имах сериозни проблеми с бившия ми тим, въпреки че за мен имаше оферти. Вярвам, че постепенно ще навляза във форма и ще бъда готов за началото на шампионата", добави той.

"За мен е важно да пътувам до Камерун, за да се виждам с роднините ми. Семейството ми е голямо - имам 22-ма братя и сестри, а в Африка това е нормално. Баща ми е играл за националния отбор на Камерун, един от по-малките ми братя е младежки национал, а дядо ми е играл за Олимпик Лион", обясни нападателят на Левски.

"Още от малък реших да стана футболист, може би заради баща ми и дядо ми. Това е моят живот още от 2-годишен и искам да постигна всичко във футбола. Опитвам се да бъда добър професионалист, да играя за отбора и да се раздавам на терена. Искам да играя голям футбол и да бъда шампион. Това е моята цел", завърши Менголо.