Новият бос на Левски се оказа луд фен на ЦСКА

галерия:

Новият силен човек в Левски - Димитър Ганев, е фен на ЦСКА още от дете. Преди известно време бизнесменът дори официално засвидетелства привързаността си към "червените". Тогава легендарният треньор Димитър Пенев изненада с луксозни подаръци Ганев, който закупи VIP билети за юбилея на ЦСКА на 5 май...

50086331_10213712219986523_6339621833431580672_n.jpg

На един от постовете в официалната си страница във "Фейсбук" Ганев е качил снимка как футболисти в червено се радват и е написал: "Само ЦСКА"! Неслучайно рекламно лице на водената от Ганев компания "Националната лотария", е любимецът на "Червена" България - Христо Стоичков. Реших да си закупя VIP билети, защото ми хареса инициативата на клуба, че постъпленията от тях ще отидат за направата на нов терен на базата в Панчарево, който ще бъде използван от юношите на ЦСКА. Те са бъдещето на нашия клуб и съм щастлив, че мога да дам своя принос за тяхното развитие, каза тогава Ганев пред клубния сайт.

Бизнесменът (по всичко личи е поставено лице на Васил Божков) е един от собствениците на Националната лотария, която ръководи заедно със своя брат Милен. Смята се, че именно той ще е най-отгоре в йерархията на сините, а негова дясна ръка ще бъде новоназначеният изпълнителен директор Павел Колев. Братята Ганеви и Васил Божков ще осигуряват по-голямата част от бюджета на Левски. Основната цел обаче ще е до няколко години сините да намалят загубите си до минимум и дори да започнат да се самоиздържат. Очакванията са промяната на върха да бъде обявена официално на редовното общо събрание, което е свикано за 6 март 2019 година.