Нищо ново под слънцето! Шоуто на Бербо не мина и без селяндурска изцепка

Димитър Бербатов и Луиш Фиго подариха на българските фенове страхотно зрелище. Изпипано по холивудски, така че да задоволи всички присъствали на Националния стадион и гледали събитието по телевизора.

Освен това те събраха милиони за деца, защото фондациите на благоевградчанина и португалеца подпомагат именно дечица. Иначе казано всичко бе по ноти - имаше хубав футбол, демонстриран от велики звезди, бяха наградени таланти, организацията бе на ниво.

Публиката също спомогна за шоуто - няколко пъти имаше мексиканска вълна, скандирания и т.н.

Точно когато чудото - да се разминем без селендурски изцепки на феновете бе близо - се гмурнахме в нашенската простотия. Звучно и оглушително. Цесекарите, които логично бяха преимуществена група на стадиона, не съумяха да възпрат закодираната дълбоко в ДНК-то им злоба. Омразата към Левски надделя и те за секунда сринаха доброто впечатление, което създаваха дълго време.

През втората част на смяна на терена се появи Даниел Боримиров, който е безспорна фигура от американското лято през 1994-а. Макар че е левскар и в момента е шеф на Герена - зрителите нямаха право да се излагат. А те се изложиха яко, защото го освиркаха десетки пъти.

Дюдюканията идваха, когато Боримиров се докосваше до топката и се чуха ясно. Видя се, че това направи лошо впечатление на някои от звездите на терена, които недоумяваха какво се случва.

Да паднеш толкова ниско, че да освиркваш даден играч в благотворителен мач доказва безусловно, че цесекарите май си заслужават незавидната съдба. Тази, която ги преследва вече цяло десетилетие. Те си знаят за какво иде реч...