Ники Михайлов: В България нищо не се е променило, нямам място тук!

галерия:

снимка: twitter.com

Родният вратар Николай Михайлов, който подписа с кипърския Омония (Никозия), заяви, че е постъпил правилно, защото мястото му не е в България. Бившият страж на Твенте и Ливърпул е разочарован от медиите у нас, които веднага раздуха факта, че преговаря с някогашния си клуб Левски. Той призна, че е имал разговори със Спас Русев, но не са говорили по темата за евентуална заплата.

"Темата с Левски не обичам да я коментирам. Първо, уважавам много отбора, от когото съм тръгнал. Второ, уважавам много моите колеги в клуба, визирам вратарите, с които сме приятели, така че не е коректно да говоря и да вкарвам смут в обстановката. Единствено мога да кажа, че съм имал един разговор със Спас Русев лятото. Това, което сме обсъждали, си остава между нас", довери българският вратар.

"Точно на следващия ден разбрах, че аз място в България нямам поради простата причина, че се започна отново със спекулации, фантасмагории, фантастични суми за заплати, отново започнаха хората да се настройват още преди да съм се разбрал с тях. Не е коментирана темата заплата, говорихме за общи неща. И аз така разбрах, че след 11 години в чужбина, нищо не се е променило тук, за съжаление, и аз реших, че нямам място тук. Нещата започнаха още преди да са станали факт", заяви Ники Михайлов пред колегите от "Дарик Радио".