Ники Михайлов иска бебе от Николета и още нещо...

Едно от пожеланията на Николай Михайлов за 2018 година е да има бебе. Вратарят на кипърския гранд Омония (Никозия) гостува в “Гостът на Sportal.bg”, където говори за новия си отбор и по други теми. 

"Аз съм реален човек и не се изхвърлям в пожеланията си. Пожелавам си през 2018 година всички мои близки и семейството ми да са здрави. Да започна да играя максимално бързо в Омония и да си върна мястото в националния отбор на България. Баща ми да стане президент и да имам бебе...", каза Ники Михайлов, който от няколко месеца отново е с Николета Лозанова.

"Имам голям опит, защото от 11 години играя в чужбина. От една седмица тренирам и още не съм навлязъл в оптимална форма. Да се надяваме възможно най-скоро да започна да играя, защото това много ми липсваше през последните месеци. А и при вратарите това не е такъв проблем. За един-два мача нещата ще се завъртят, няма да има проблем. През януари Омония има шест-седем двубоя и дано най-късно до средата вече да съм на терена", коментира вратарят. 

Той обясни, че има хора, които правят всичко възможно да не се върне в Левски. "Не съм бил близо до Левски. Имах един разговор, но винаги има спекулации, което не ми харесва. Имах разговор със Спас Русев в края на август, където коментирахме общи неща за моето завръщане. 24 часа по-късно разбрах, че нямам място в България, тъй като излязоха 36 хиляди лъжи и настроения за мен и моята фамилия. Левски никога няма да бъде затворена страница за мен. С Левски нямах проблем, просто дадени хора искаха да ми попречат. Никога не сме конкретизирали суми по личния ми договор със Левски, а излезе колко ще ми бъде заплатата. Това бяха пълни лъжи. Това означава, че при първия слаб мач, ще започнат да ме нападат. Историята щеше да се повтори, а моето име и моето семейство е на първо място. Знам кои са тези хора, които искат да ми пречат", обясни Михайлов.