Неймар и компания изобретиха футбол на маса (ВИДЕО)

снимка: twitter.com

Футболистите от националния отбор на Бразилия - Неймар, Дани Алвеш, Марсело и Тиаго Силва, демонстрираха своята иновативност в съблекалнята на "селесао", след като измислиха нова разновидност на любимата игра. В навечерието на световните квалификации четиримата техничари спретнаха истинско шоу на своите съотборници, като поиграха футбол на маса. 

Те поставиха малка кръгла масичка в средата на помещението, а целта бе с максимум три докосвания всеки отбор да прекара топката в полето на съперника, но само след като тя се удари в масата. Кълбото не трябва да докосва земята, а ако това стане, точката отива на сметката на другия тим. Най-скъпият футболист в света Неймар бе в тандем с добрия си приятел Дани Алвеш. Те направиха брилянтно разиграване, след като спасиха невъзможна топка, забита с глава от Тиаго Силва, който е съотборник с Ней и Алвеш в ПСЖ. Той пък сформира отбор с техничаря Марсело и също имаше какво да предложи от футболна гледна точка. 

Футболистите се смяха и се забавляваха, докато докосваха топката с много финес в типичния бразилски стил "джинга", датиращ още от времето на Пеле.

Вижте забавната игра на бразилците ТУК!