Ней продава тениски като топъл хляб: 120 хиляди за месец

снимка: twitter.com/futbolecuador.com

Феновете на ПСЖ полудяха след привличането на Неймар от Барселона за умопомрачителните 222 милиона евро. Тази колосална сума обаче се оказва добра инвестиция от страна на шефовете на парижани, тъй като голяма част от нея е възвърната само от продажба на фланелки. През месец август 120 000 екипа с номер 10 са били разграбени като топъл хляб от феншоповете на френския колос, информира "Марка".

Фланелките на Неймар, в комбинация с тези на новото френско бижу на парижани Килиан Мбапе, носят ръст на продажбата от 75%. Лудостта на вманиачените привърженици на парижани обаче обезпокоява спонсорите. Те смятат, че с това темпо на купуване от страна на тифозите след 2 месеца магазините ще бъдат опразнени, а производителите няма да смогнат да доставят необходимите бройки в наличност. Цените на тениските варират от 100 до 150 евро.

Още с идването си в Париж Неймар направи задръстване на "Шанз Елизе", където феншопът на ПСЖ буквално се пръскаше по шевовете заради желаещи да притежават десетката на гърба си, а отвън опашките бяха километрични.