Несебър атакува Първа лига с помощта на охранителна фирма

галерия:

В последно време култовите курорти Слънчев бряг и Несебър са в устите на мало и голямо. Летните меки на удоволствията у нас са обект на постоянни проверки, инициирани от вицепремиера Валери Симеонов. Бившият собственик на СКАТ обикаля оборотните заведения и изземва музикална техника, в опит да направи местата за почивка по-приятни.

Това вълнува цяла България, едни одобряват действията на Симеонов, други го критикуват. Sporta.bg обаче разбра от местни жители, че техните погледи са вперени в друга посока. А именно към възродения футболен клуб "Несебър". Китният стадион на отбора се намира точно на кръстовището, където Слънчев бряг и Несебър се сливат. 

Хората от региона обичат много футбола, но успяха само 1 сезон да се радват на участие в елита. И то преди около десетилетие. После ОФК "Несебър" потъна из долните дивизии. Сега отново има признаци на съживяване, защото тимът си осигури промоция във Втора лига и си върна професионалния статут. 

Основен принос за това има Община Несебър, но и охранителната фирма "Олимп Гардс". Не, това не е поредната, свързана с Митьо Очите или Божо Кравата тъмна организация от дебеловрати силваци. "Олимп Гардс" разчита на изцяло нов за региона почин на нагалане. С добър маркетинг и реални резултати. Фирма, чиито гардове минават куп проби, преди да бъдат наети. 

Именно "Олимп Гардс" осигурява средствата за атака на "Несебър" към Първа лига. Сезонът не почна особено добре. Шефът на "Олимп Гардс" Калоян Димитров обаче е категоричен, че клубът има сили за класиране в елита, ако не този сезон, то следващия.

4168681

"За кратко време се доказахме като охранителна фирма, която няма аналог, не само в бургаския регион, но и в цялата страна. Имаме национален лиценз и се разрастваме. Отборът на Несебър е част от нашата грижа към обществото и смятам, че не е далеч времето, когато ще се върнем в Първа лига. Искаме обаче не само да заслужим промоция в най-горното ниво, но и да се задържим. Както "Олимп Гардс" има за цел дългосрочно налагане на пазара, така и "Несебър" трябва да е незаобиколим фактор в родния футбол", обясни Димитров.

КОЯ Е ОХРАНИТЕЛНА ФИРМА "ОЛИМП ГАРДС"

Фирмата охранява частни имоти къщи в София (Драгалевци).В курортен комплекс Слънчев бряг пое и осигурява част от пропускателния режим, съвместно с водща международна компания в охранителния бранш. "Олимп Гардс" подсигурява още охраната в редица хотелски комплекси, един от които е "Кипариси". Приоритет в работата й е да се грижи за сигурността на известни спортисти и затова те получават сериозно отстъпка в цените.

4168680