НЕОПИСУЕМО: Вижте как съдия бута уреден мач към оувър, а играчите нарочно не вкарват

Уникално видео, което показва колко надълбоко са впили отровни зъби нелегалните залози във футбола, се върти из световния видеообмен. Нагледният пример за уреден мач, в който са замесени всички - от играчи, та до съдии е от контролата Погон (Шчешин) - Астра (Гюргево).

В срещата се случват такива гадости, че е чудно как още компетентните органи не са се самосезирали, за да разпердушинят хитреците, убиващи Цар Футбол. Явно на комисиите във ФИФА и УЕФА не им дреме особено и удобничко си затварят очите. А подобни срамни мачове вече се срещат доста често.

Полският и румънският отбори приключват при резултат 3:1 в полза на Погон. резултататът на полувремето обаче е 0:0. Потресващото е, че през първата част рефера свири 2 измислени дузпи, очеизвадно в опит да докара резултата до т. нар. "оувър". За нещастие на скандалния съдия обаче играчите умишлено не вкарват дузпите. По всяка вероятност това се случва, защото те пък са заложили на почивката резултатът да е 0:0...

През втората част става още по-долно. Тогва вече защитите пускат лесно нападателите да излизат на чисти позиции, а вратарите нарочно не спасяват ялови далечни изстрели. Тук вече футболистите на двата тима докарват резултата до желаната 1-ца и оувър 3,5 през второто полувреме.

Лесни пари за далавераджиите, въртящи черно тото.

ВИЖТЕ НЕОПИСУЕМИТЕ КАДРИ: