Недялков трогна "червената" публика: Оставам един от вас!

снимка: cska.bg

Бранителят на ЦСКА-София Антон Недялков оповести лично трансфера си в американския Далас и написа емоционално послание към футболистите и феновете на "червените". 24-годишният ляв бек благодари на клуба, че му е дал шанс да се развие и похвали специално съотборника си Николай Бодуров. Той обаче призна, че най-много ще му липсва публиката на ЦСКА-София.

Недялков ще отпътува отвъд Океана, а клубът от "Българска армия" ще получи 1,5 милиона евро от продажбата му.

Предлагаме ви изявлението на Антон Недялков без редакторска намеса:

"По случай продаването ми искам да кажа и да благодаря на ръководството на ЦСКА , че ми дадоха възможността да се докажа. Също така искам да благодаря на моите съотборници. Без тяхна помощ няма да постигна това и нямаше да съм това което съм".

"Също така искам да благодаря и на Николай Бодуров. От него научих много неща. Благодарен съм, че имах възможността да играя с теб, ти си голям човек и професионалист. А на феновете на ЦСКА мога да кажа, че за мен бе удоволствие да играя за такъв голям отбор и още по-голямо удоволствие за такава невероятна публика! Без вас нямаше да сме там, където ни е мястото, а то е на върха! ОСТАВАМ ЕДИН ОТ ВАС...САМО ЦСКА".