Недвед сложи Дибала до Роналдо, Меси е извън класацията

снимка: twitter.com

Легендата на Ювентус Павел Недвед се изказа ласкаво за звездата на "бианконерите" Пауло Дибала. Носителят на "Златната топка" за 2003 година заяви, че аржентинецът ще се превърне в най-великия футболист на земята. Важното уточнение, което чехът направи, е, че той няма да задмине сънародника си Лионел Меси. Според бившия играч на Юве звездата на Барселона е извънземен.

"Понеже Лионел Меси е извънземен, то Дибала ще се превърне в най-великия сред простосмъртните ”, заяви членът на управата на "Старата госпожа" Павел Недвед.

"Пауло е умен и знае как да работи върху грешките си. Надявам се никой да не ни го отмъкне, но след случилото се с Неймар и ПСЖ всичко е възможно. Трансферният пазар полудя. Но все пак играчите са тези, които взимат решенията: ако имат топки, остават в Юве. Ако обаче мислят само за парите, със сигурност ще направят грешния избор. Виждал съм велики футболисти, които обаче не бяха в състояние да се справят с "тежестта" на "бяло-черната" фланелка, която носи в себе си имената на много герои от миналото. Тук е далеч по-трудно, защото дори равенствата се приемат като поражения", сподели Павел Недвед.