Неделев празнува година от връзката със сексбомба на спа (СНИМКИ)

галерия:

снимка: Facebook

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев се отдаде на любовта си към своята приятелка Анита Терзийска. Двамата отпразнуваха 1 година от началото на своята връзка в хотел "Арте" във Велинград, където се поглезиха с изискана вечеря и спа процедури. Приятелката на "канарчето" се похвали със снимки в личния си профил във "Фейсбук", от който изрази любовта си към Неделев, а той й отвърна с коментар. Почивката на двамата съвпадна и със свободните дни, които получиха играчите на "жълто-черните".

По информация на Sporta.bg родният национал и неговата половинка са се запознали в култова чалготека под тепетата и оттогава са неразделни. Сексапилната Терзийска посещава всяка една домакинска среща на Ботев (Пловдив) и подкрепя своя възлюбен от трибуните на "Коматево". След всеки мач тя изчаква халфът да излезе от съблекалнята и заедно отпрашват с новия автомобил на Неделев.

Преди време играчът на "жълто-черните" имаше любовен романс с пловдивска танцьорка, но той приключи безславно. Тошко се връщаше от Германия, където защитаваше цветовете на Майнц 05, само и единствено да се вижда със своята половинка. Разстоянието обаче се оказа пречка и за двамата, а в момента Неделев е на седмото небе със знойната красавица Анита Терзийска.

nedelev.jpg

ned.jpg