Не сме подготвени за Шампионска лига, призна треньорът на Лудогорец

снимка: БТА/AP

"Изключително съм доволен от момчетата, защото се раздадоха на терена. Показахме и добри неща. Жалко, че допуснахме 3 гола, но това е реално и победата за Реал (Мадрид) е заслужена. Вторият гол в нашата врата не искам да го коментирам, но първият беше наистина страхотен- горе под гредата. Ние също имахме 2-3 добри възможности да вкараме, бяха думите на треньора на младежкия отбор на Лудогорец (Разград) Атанас Димов.

Талантите от школата на шампионите отстъпиха с 0:3 на Реал (Мадрид) във втората си среща от Лигата при младите.

"Трябва обаче да отбележим, че този отбор не е събиран и подготвен да играе в Шампионската лига. Той играе тука заради страхотното представяне на мъжкия отбор, който ни класира и нас. Отделно от това, имаме и вътрешни проблеми- капитанът ни Кристиян Китов не е в най-доброто си състояние, момчето влезе през второто полувреме все пак. "Има значително подобрение за мене в сравнение с първия мач. Но неи сме в такава позиция, че от всеки мач само печелим. От първата среща момчетата си взеха поуки. И ако догодина сме пак тука, ще играем много по-добре.

Следващите два мача разградчани ще играят с Базел, който според треньора Атанас Димов е изключително силен отбор и той разполага с достатъчно информация за това.

"За мене отборът върви във възходяща линия и смятам, че в следващите мачове ще вкараме гол, а и ще вземем първа точка. Не си правим илюзии, че ще ни бъде лесно в някакъв момент, но мечтаем за това. От двата мача, които играхме, моето предпочитание е за Реал (Мадрид) и смятам, че те ще спечелят нашата група. Просто играчите им са по-технични от тези на Ливърпул.