Не само ЦСКА все още няма евролиценз

снимка: cska.bg

ЦСКА и "Локомотив" (София) до момента не са получили лиценз за участие в евротурнирите. Това става ясно от съобщение на лицензионната комисия в сайта на БФС.

Според информацията с изрядни документи и възможност да се състезават в турнирите на УЕФА са "Лудогорец", "Литекс", "Берое" и "Левски". Това означава, че тези клубове имат лиценз и за вътрешното първенство.

Одобрение за участие в А група през следващия сезон са получили "Славия" и пловдивските "Ботев" и "Локомотив". От списъка отсъства и "Черно море".

Варненци са финалист за Купата на България и също могат да стигнат до участие в Европа, но не са в списъка с одобрените. От лицензионната комисия уточняват, че "документите на останалите клубове са в процес на разглеждане".

"Всички заинтересовани страни ще бъдат своевременно уведомени при вземане на решения", добавят от комисията. Дълго време като проблемни бяха определяни ЦСКА, "Левски", "Локомотив" (София), както и пловдивските клубове.

Наскоро от лицензионната комисията заявиха, че онези, които плащат задълженията си след 31 март, няма да получат лиценз.

Източник: Дневник