Назарян отрече катастрофата: Какви са тези глупости? Това става само в България

снимка: БФ Борба

Късно снощи информацията, че Армен Назарян е пострадал в тежка катастрофа бе разпространена със скоростта на светлината в родните медии. Треньорът на националите по класическа борба отрече всякакви твърдения, че е бил на мястото на инцидента на бул. "Черни връх". Двукратният олимпийски шампион поиска извинение от родните журналисти и отсече, че подобно нещо може да се случи само у нас.

"Как съм пострадал, като днес сутринта играх с момчетата баскетбол?", запита реторично Назарян. "Ветераните бихме младите с 11:10, а вчера играхме футбол и завършихме 5:5. Запалиха ми телефона да питат дали е вярно. А на всичкото отгоре притесняват жена ми, роднините ми. Какви са тези глупости? Да, аз живея в този район, но нито съм катастрофирал, нито колата ми е смачкана, нито пък съм пострадал. И е нормално преди да се пишат подобни неверни неща, първо да се провери протокол от полицията. Но това може да се случи само в България. Още очаквам извинения", заяви легендарният спортист и треньор.

В момента Назарян тренира родните национали в комплекс "Диана" и ги подготвя за европейското първенство в Каспийск (Русия). То започва на 30 април. 

"Ние не спираме да тренираме. За нас няма почивни дни. Европейското е първото най-важно състезание за годината и всички момчета много отговорно подхождат към подготовката. За щастие, подобни писания не успяха да помрачат настроението ни. Първо се ядосахме, после се смяхме", коментира Назарян, цитиран от БТА.