Най-красивата учителка дари волей национала Тодор Скримов с щерка

галерия:

Ново волейболно бебе се появи на хоризонта. Посрещачът на националния отбор Тодор Скримов и съпругата му – най-сексапилната учителка в България Силвия Зубева, вече са горди родители.

Красивата брюнетка дари волейболиста с дъщеря снощи. Малката получи името Ася.

Веднага след като научи новината, че е станал баща за първи път, Скримов напусна лагера на националите и се отправи към София, за да бъде близо до семейството си.

Чаровната Силвия и волейболистът са семейство от началото на юли. Нищо около сватбата не беше разкрито, но Зубева бе красноречива, че това е мъжът на живота й и иска да бъде с него завинаги.

През 2014-а Силвия Зубева предизвика фурор, след като нейна снимка обиколи родни и чужди сайтове, а хиляди я провъзгласиха за най-сексапилната учителка в България. Учителката призна, че е получавала хиляди неприлични предложения от непознати мъже, но не отвръщала на поканите.

Година по-късно съдбата я среща с мъжа, който остави траен отпечатък в живота й, пише Спортал. Тодор Скримов познава красавицата от десетките постове в социалните мрежи и остава запленен от нея. Спортистът е твърдо решен да намери път към младата госпожа и да започне да контактува с нея. Намеренията му са увенчани с успех и той печели сърцето на най-желаната българка, като тази година двамата затвърдиха по всички официални начини своята любов.

4167975