Най-готините фенки на Световно първенство 2014: Ах, тези рускини!

галерия:

снимка: БТА/AP

Sporta.bg продължава да ви запознава с най-яките фенове на Световно първенство 2014, а днес дойде ред на братушките от необятната Русия.

Феновете на "Сборная" доказаха, че са едни от най-атрактивните и всеотдайни в света още на Евро 2012 в Полша и Украйна, където руснаците се чувстваха като домакини.

И докато за руските фенове могат да се напишат и някои лоши неща, то за руските фенки едва ли някой може да каже нещо лошо. Като типични представителки на славянската раса, те се отличават с естествената си красота, а освен това са готови на всичко, за да помогнат на любимците си.

За разлика от преди две години на Евро 2012 - на Световното в Бразилия руснаците не са толкова много като брой, но компенсират това с изключително атрактивна агитка.

Това се видя още в първия им мач с Южна Корея, а снощи бе затвърдено в двубоя с Белгия. За съжаление на руските запалянковци, футболистите на "Сборная" не се представят много добре на терена, но все още имат шансове за осминафиналите.

За феновете на Русия не може да се каже същото, защото те винаги се раздават до край. ето и няколко емблематични снимки, а повече от руската агитка може да разгледате в нашата галерия:

4096901

4096911