Най-добрата приятелка на грацията Цвети Стоянова: Не се чуваме с нея

снимка: Инстаграм

След представянето снощи на книгата на журналиста Стефан Ралчев "Златните 8", посветена на момичетата от предишния ансамбъл по художествена гимнастика, пред медиите говори една от тях - Цвветелина Найденова. Грацията разкри, че вече не поддържа връзка с Цветелина Стоянова, която беше единствената отсъстваща на събитието. Именно Найденова доскоро беше най-близката на Цвети. Колегите от "Спортал" публикуваха интервюто:

ЕТО ГО:

- За пореден път напълнихте залата, представихте книгата си, какви емоции ви донесе тя?

- Само положителни, пак усетихме любовта на хората, тези хора са се събрали тук заради нас. Наистина се надявам книгата да им хареса, защото е писана с много любов. А това, което ще прочетат, е истината. 

- Какво много лично сподели в книгата, което досега не си споделяла?

- Целият ми път от самото начало - колко ми е било трудно, неща, които не сме казвали пред камерите. 

- А кога ти е било най-трудно?

- Имала съм много тежки моменти, но може би на финалната права ми беше най-тежко, знаете защо. Но мисля, че го изживях вече и благодаря на хората, които бяха до мен. 

- Поддържате ли връзка с Цвети Стоянова?

- Не. Нямам представа защо не дойде.

- Чувате ли се?

- Не.

- С какво се занимаваш в момента?

- Единствено с шоуто, което правим. На 16 юни ще правим шоу със Слави Трифонов и се надявам да бъде много готино изживяване за хората, които ще дойдат. 

- А с какво би искала да се занимаваш?

- На този етап не мога да кажа, но сигурно ще е в сферата на гимнастиката, защото все пак това съм правила цял живот и мисля, че в това съм най-добра.

- Треньорската работа привлича ли те?

- Да. Защо не? Съдийската определено не. 

- Какво наследи новият ансамбъл от вас?

- Те са страхотни, просто нямам думи, страхотен отбор. Виждате, че отиват на състезанието и побеждават. Може би са наследили от нас това, че са сплотени, че са един отбор. Знаете колко е трудно да се стане един отбор, но те го постигат.