Наследникът на Доган забремени дъщерята на футболен агент (СНИМКИ)

галерия:

Ахмед Доган прие за снаха дъщерята на един от най-известните и богати футболни мениджър у нас – Николай Жейнов, пише в-к "Ретро". Красивата Памела, която ще дари Сокола с първороден внук през зимата, произлиза от бургаско милионерско семейство.

Нейният татко е сред най-успешните в бранша, но за разлика от конкурентите си Лъчезар Танев и Емил Данчев, не обичал медийните изяви. Почти 20 години се занимавал с трансфери на футболни звезди от цял свят, като сделките си в последните няколко извършвал предимно извън пределите на България. Комисионата, която прибирал, била колосална, а успехите му го събрали със сина на прочутия италиански футболист и треньор Фабио Капело, с когото вече били съдружници.

Фейсбук

И Доган, и Жейнов чакали с нетърпение появата на бебето и напрежение на кого ще бъде кръстено между тях не съществувало.

Все още синът на Сокола – Демир, и бременната Памела не били организирали нито годеж, нито сватба, без които според мюсюлманските традиции в никакъв случай не можело да се мине. Младото семейство не искало да избързва, защото все още напасвали характерите си един с друг, но със сигурност щели да подпишат преди раждането. Тържеството обаче нямало да е чак толкова пищно, както навремето се ожени самият Доган, на чиято сватба на стадиона в Исперих присъстваха повече от 10 хиляди души. Най-вероятно синът му щял просто да си размени брачна халка с любимата си пред семействата и кумовете, а след време можели да направят и по-голям купон.

11880668_10203583987439780_4766556163405412956_n.jpg

Фейсбук

Памела и Демир са заедно от съвсем скоро. Близки до най-желания милионерски наследник издават, че те се влюбили преди около 3 месеца(тук Sporta.bg разполага с доста по меродавно инфо - влюбените гълъбчета са заедно от поне 10 месеца. По-надолу в текста сме поместили снимка от мач на Арда Кърджали през зимата). Тя се нанесла в неговия луксозен дом почти веднага и забременяла още от първия опит. Засега бременността ѝ вървяла леко, но единственото, което я притеснявало, бил вълчият апетит и рязкото напълняване, които се появили в последните няколко седмици. Самата Памела призна, че само за един ден е качила повече от 2 килограма.

На мач на Арда (Кърджали) - Демир Доган е с шапката с козирка, а Памела е до него. Снимката е на сайта 24rodopi.com

Това се дължало и на добрите кулинарни умения на нейния любим, който всеки ден ѝ приготвял домашни вкуснотии, с които я изкушавал, когато не бил в личния си офис, от който ръководи своя строителен бизнес. Въпреки че снахата на почетния председател на ДПС наскоро завършила НСА, още не била започнала да практикува като спортен мениджър и разчитала изцяло на парите на татко си и семейството на Сокола.