Наско Сираков се връща в Левски като президент

снимка: levski.bg

Собственикът на Левски Спас Русев и легендата Наско Сираков-Вълка трябва да се срещнат отново съвсем скоро. Емблематичният голмайстор бе част от групата със знакови имена за столичния гранд, която имаше разговор с бизнесмена. Очаква се сега Русев и Сираков да се видят насаме.

Още от септември се говори за вариант, при който Сираков да поеме цялата власт в клуба под формата на президент, пише "24 часа".

"Казахме си неща, които мисля, че е нормално да си ги кажем. Мисля, че разговорът мина доста нормално. Окуражихме футболистите, че трябва да покажат истинските си възможности. Разбира се, че търсим постоянство от тях. Това е едно от най-важните неща. Трябва да повярват във възможностите си. Нашите играчи разполагат с такива. Мачът срещу Ботев (Пд) е много важен, защото една победа ще вдъхне допълнително самочувствие и увереност в силите", обясни спортният директор на Левски Даниел Боримиров след разговора с отбора, който анонсира, че ще проведе след загубата с 0:1 от Берое в Стара Загора. Тогава героят от световното първенство в САЩ през 1994 г. остана крайно недоволен от представянето на част от тима.