Наско Сираков нахрани и Стойчо Стоев, и Левски

снимка: Булфото

Легендата на Левски Наско Сираков отправи остра критика към ситуацията на стадион "Георги Аспарухов". Легендата на "сините" разкри, кое според него е най-лошото за хората на Герена.

"Най-лошото нещо за един президент, собственик, треньор, футболист на Левски, служител е феновете на "вечния враг" да се молят ти да продължаваш да си в Левски. Не визирам никой. Казвам просто това, което виждам, което чувам.", каза Сираков пред bTV.

Той критикува и смяната на треньора Стойчо Стоев, като я нарече закъсняла. Сираков беше категоричен, че бившият наставник на "сините" не е изградил стабилен тим по време на престоя си на "Георги Аспарухов".

"Абсолютно не съм съгласен с тази истерия, която се създаде около смяната на Стойчо. Мисля, че когато и да го бяха сменили, щеше да е късно. Абсолютно не съм съгласен, че е изградил какъвто и да е стил в този отбор. Не виждам да е направил каквато и да е селекция, с която Левски да се гордее в този момент.

Така че, абсолютна закономерна, даже закъсняла смяна. Никога не съм обичал треньорите ми да са много весели и да се усмихват след загубите на отбора пред камерите, а в този момент половин България да плаче", бе категоричен бившият директор на "сините"