Наша звезда вдигна приказна сватба на Малдивите (СНИМКИ)

Един от най-силните халфове унас - Галин Иванов се бракува. Стори го на вълшебно местенце и показа, че е голям романтик. Звездата на Славия и бивш играч на Левски и Нефтохимик се врече на прелестната си приятелка Диляна на Малдивите. Именно райското кътче стана арена на двете заветни "Да", които влюбените си казаха. Всяка жена мечтае за подобно нещо, но не всяка сбъдва бляновете си. Явно Галин Иванов дълго е обмислял къде да направи сватбата и е подготвил и най-малките детайли.

Това стана ясно, защото от фотосите, които футболистът пусна в социалните мрежи се вижда, че церемонията е преминала по всички традиции на красивия остров и обичаите са спазени дословно. Младоженецът и булката са облечени изцяло в бяло и сияят от щастие.  Припомняме, че Галин Иванов се сгоди с чаровницата на яхта във Венеция, а черешката на тортата е събитието на Малдивите. 

Освен снимките от сватбата, звездата на Славия показа и фотос, на който е заедно с холандската звезда Ариен Робен. Футболистът на Байерн също си почива на райското кътче преди сезонът в Бундеслигата да се поднови след 2 седмици.