Нанков: Има риск ЦСКА да стане шампион

Помощник треньорът на ЦСКА Анатоли Нанков е уверен, че отборът има сили да удържи първото място и да стане шампион.

"Червените" са лидери в класирането и утре посрещат втория Лудогорец от 16:00 часа на стадион "Българска армия".

"Има риск ЦСКА да стане шампион и то огромен. Смятаме да рискуваме и да покажем най-доброто, което ЦСКА заслужава да има", каза асистентът на Стойчо Младенов пред клубната телевизия.

"Трудно се работи в такава обстановка. Особено Стойчо Младенов успява все още да предпази футболистите от тези писания, които излизат в пресата. Случихме на страхотни момчета, мога да го кажа с ръка на сърцето си.

Има трудности, нормално е, след като пет години клубът се руши. Успяваме да сплотим колектива, да мобилизираме момчетата. Показваме го на терена, дано и за в бъдеще да продължаваме по този начин", добави бившият футболист на "червените". 

"Ще се опитаме да играем по най-добрия начин. Каквото зависи от футболистите и треньорите ще го направим. Ще се радваме сектор "Г" да е пълен, да дойдат хората на стадиона. Вярваме, че стадионът ще е пълен.

Нормално е Лудогорец години наред готви един отбор, надграждат. Имат най-големите финансови възможности, спор няма, но ние сме ЦСКА и ще се опитаме да покажем най-доброто. Надявам се и знам, че можем да победим", каза още Анатоли Нанков.