Нани се насочва към изхода на "Олд Трафорд"

Бъдещето на Луиш Нани в редиците на Манчестър Юнайтед изглежда все по-неясно, като поне според информация на някои британски медии, португалският национал ще отхвърли предстоящото предложение за нов договор на клуба.


През лятото Нани бе близо до преминаване в руския Зенит (Санкт Петербург), но до трансфер не се стигна и той остана на "Олд Трафорд". Смята се обаче, че техничарят не е никак доволен от ротационната политика на сър Алекс Фъргюсън, поради което е готов да напусне Юнайтед.


През този сезон Нани е започнал в едва 5 от общо 13 мача с червения екип, като и вчера остана на пейката при успеха с 3:2 над Челси на "Стамфорд Бридж".


Бившият футболист на Спортинг допълнително наля масло в огъня през миналата седмица, отговаряйки уклончиво на въпрос, дали ще остане в Театъра на мечтите и занапред. "Само Господ знае какво ме очаква", бе тогава отговорът на ибериеца.


Самият той не успя да даде обяснение, защо продължава да остава извън състава на сър Алекс.


"Намирам се в перфектна форма", посочи Нани. "Физически съм добре и се чувствам готов. Продължавам да бъда същият Нани, който бях и преди" заяви крилото.


Трансферът за Нани в Зенит (Санкт Петербург) пропадна, след като руснаците не пожелаха да изпълнят високите финансови претенции на португалеца. Едва ли обаче Зенит е единственият клуб, който ще прояви интерес към него в близко бъдеще.