Наглото менте Дениз Кизилоз разсмива с нова порция приказки от 1001 нощи и бъдеще в ШЛ за ЦСКА

Английският менте-бизнесмен от турски произход Дениз Кизилоз твърди, че е проучил детайлно ситуацията с ЦСКА. Той възнамерява да отправи оферта за клуба от Борисовата градина.

"Искам да успея със сделката за ЦСКА. Надявам се, че феновете ще са доволни, ако се осъществи. Ще направя оферта. Планът ми е да върна отбора в елита и ако сме там, със сигурност ще сме шампиони и отиваме в Шампионска лига, където гарантирам инвестиции. Това може да стане за три години", пъчи се подставеното лице на Александър Томов и Сашо Тодоров, който вече няколко пъти разсмива "червена" България с куп щуротии.

"Получих информация за ЦСКА. Срещах се със синдика и го попитах каква е ситуацията в клуба. Тя ми обясни всичко и на следващия ден отидох при данъчните, за да видя какъв е дългът. Видях, че в момента ЦСКА няма собственик, Ивайло Манджуков няма акции, г-н Божков не е отправял оферта. Поискаха от мен да покрия задълженията, които са 32 милиона лева. Първо искам да се срещна с кредиторите и после ще преценявам ", заяви карикатурата Кизилоз пред Bulgaria ON AIR.