Нафтата загуби халф за мача в Гоце Делчев

снимка: neftochimic.com

Полузащитникът на Нефтохимик Емануил Манев ще бъде извън игра за около 5-6 дни и това означава, че пропуска гостуването на шейховете в Гоце Делчев, съобщи самият той пред БТА.

22-годишният Манев има разтежение на лявата подбедрица и от днес започна рехабилитация. Той получи травмата още в началните моменти на мача с Ботев (Пловдив) и беше заменен принудително, а без него зелените отстъпиха с 0:1.

Нямам сериозна контузия, но все пак се налага да почивам 5-6 дни. Днес след обяд ще имам нов преглед при нашия лекар, като ще стане ясно дали няма усложнения.

"Всички в отбора съжаляваме за загубата от Ботев, защото постепенно се вижда подобрение в играта ни", каза още Емануил Манев.

Той допълни, че ситуацията е нормална и играчите получават всичко, каквото са договорили с ръководството като финансиране. Целта пред отбора е да вземе точки от Пирин (ГД) и да чака с повече оптимизъм срещите от втората фаза на А група. Срещата между двата последни отбора в елита е на 9-и март (неделя) от 15:30 часа в Гоце Делчев.