На Острова: Уест Хям се отказва от Божинов?

снимка: Булфото

Въпреки, че днес Валери Божинов направи едва първа тренировка с английския Уест Хям, някои от журналистите на Албиона вече прогнозират, че "чуковете" няма да подпишат с българския нападател.

Това поне съобщава Пол Браун от "Дейли Стар", според когото мениджърът на Уест Хям Сам Алърдайс има "други приоритети" за момента.

"Доколкото разбрах, малко вероятно е Уест Хям да подпише с Божинов. Те имат други приоритети на пазара", написа Пол Браун в личния си акаунт в Туитър.

Иначе днес бившият футболист на Ювентус и Манчестър Сити премина успешно медицинските тестове в Лондон, включвайки се в тренировките на "чуковете".

Новините за евентуалния трансфер на Божинов обаче бяха посрещнати с присмех сред феновете на футбола.

Повечето от тях изразяват недоумение от желанието на Сам Алърдайс да тества "забравен" футболист като българина, намеквайки, че някогашното дете-чудо на европейския футбол отдавна е оставил най-добрите си дни зад гърба си.

Очаква се до няколко дни мениджърът на тима Сам Алърдайс да обяви решението си пред българския стрелец. В случай, че Големия Сам не одобри Божинов, то той отново ще започне занимания с българския Левски.