Мусия: Гонзо ми се месеше в работата

снимка: Булфото

Бившият треньор на Левски Хосе Мурсия сподели на прощаване с „Герена“, че не таи лоши чувства и „завинаги“ ще остане левскар, но явно това не е така. Испанският специалист се оплака пред агенция ЕFE, че спортният директор и вече негов наследник на поста Георги Иванов – Гонзо му се е месил в работата и е взимал отношение в определянето на стартовия състав.

Sporta.bgприпомня, че Мурсия бе уволнен след само 55 дни в Левски, в които води клуба в първите три кръга от А група. Той постави антирекорд по краткотраен престой начело на „сините“, а в последствие Гонзо обяви, че още след загубата с 0:2 от ЦСКА във Вечното дерби се е взело решението испанецът да бъде освободен от длъжността си.

Мурсия се оплака, че Гонзо в началото е започнал да дава указания на играчите по време на тренировки, но след това си е позволявал да влиза в съблекалнята, за да инструктира футболистите.

Испанският специалист също така разкри, че Георги Иванов му е давал „напътствия“ за стартовия състав и тактиката преди мачовете.

Нищо от обещаното при подписване на договора не бе изпълнено, затова не издържах и си тръгнах, не можех да търпя повече“, добави бившият наставник на Левски.