Мугуруса разкрива как се справя със скуката в блога си

снимка: sofia-tennis.bg

Гарбине Мугуруса, която постигна три победи в груповата фаза на Турнира на шампионките на WТА в София с награден фонд 750 хиляди долара, е блогърът на Асоциацията в столицата. Испанката е единствената тенисистка с три успеха в три двубоя в зала "Арена Армеец" победи в групата.

Ето какво написа тя след третия си успех късно снощи.

"Най-сетне съм на полуфинал след три тежки мача в групата. Доволна съм, че успях да ги спечеля и че играх добре. Мислех да се появя на корта срещу Корне с маска заради Хелоуин, но реших, че може би не е правилното решение...! Моят враг "Ястребово око" беше по-мил с мен.

Мисля, че до края на турнира ще изградим едно хубаво приятелство с него, което се надявам да продължи през целия сезон 2015. Сутринта закусих омлет с шунка и сирене и изпих две еспресо. След това се върнах в хотелската ми стая и си поръчах два чифта обувки по интернет.

Това е чудесно решение, когато скуката те налегне. След това бях при моя физиотерапевт, за да съм готова за събота. Впрочем, след всеки мач пия шоколадов шейк от фризера до съблекалните.

Той е най-вкусният, който съм опитвала някога - не мога да устоя на нещата, които харесвам. Пакост или лакомство!", пише в блога на поставената под номер 7 Мугуруса, която ще се изправи срещу Андреа Петкович (Германия) на полуфиналите на турнира в София, посочва БТА.